Anita, 35 år

Panikangst, grænseproblematikker, mindreværd mm.

Før jeg opsøgte Elisabeth, havde jeg voldsomme angstanfald. Specielt om natten. Jeg kunne vandre rundt i huset i timevis. Det havde jeg gjort i mange år. Da jeg blev gravid, blev jeg indlat, fordi min puls gik helt amok. Så fødte jeg min datter, og da hun blev ældre og begyndte at løsrive sig, kom angsten tilbage i voldsom grad.

Første gang jeg var hos Elisabeth, gik jeg derfra med en følelse af FRIHED. Fri af behagesyge, af angst, nervøsitet etc. Efter første behandling var jeg fri af min angst og angstanfald. Havde stadig angst for angsten, bekymringer, ængstelighed, mindreværd, grænseproblematikker.

Jeg fik det bare bedre og bedre fra gang til gang. Pludselig gik det op for mig at jeg kunne sætte grænser, kunne sige fra. Det havde jeg aldrig før gjort!

Det bedste er den indre ro. Alle kan se det på mig og alle kommenterer det. Min mor er den der er tættest på, og hun kan mærke en kæmpe forskel. Jeg er meget mere fri og mærker meget mere glæde.