Helle, 50 år

Angst for at køre på motorvej og broer, panikangst

Min angst fyldte for meget i min hverdag og havde gjort det længe, i flere år. Jeg havde primært angst for motorveje og broer, men osse for at cykle ned af bakker. Helt håbløst. Vi har sommerhus på Møn, hel umulig situation, og min mand syntes bare det blev værre og værre.

Jeg googlede behandling af angst og læste om tankefeltterapi. Jeg kan huske jeg tænkte at det hokuspokus havde jeg da hørt om før. På mit arbejde er der nemlig osse noggle der gør det, men synes godt nok, det var noget værre sludder. Men så læste jeg alle Elisabeths casestories og havde ikke tid til et langt kognitivt forløb. Der skulle ske noget nu og her. Så jeg måtte sætte mig ud over min tvivl og skepsis, for tænkt nu hvis det virkede. Det havde jeg bare sådan brug for. Da jeg skulle op til Elisabeth første gang, skulle jeg over Dronning Louises Bro, og jeg rystede af angst. Da jeg gik hjem satte jeg mig midt på broen med en stor flaske vand. Det var fuldstændigt uforståeligt. Lige fra den ene yderligere til den anden. Det virkede bare med det samme. Derfra blev det bare stør fremad og blev bede og bedre fra gang til gang. Efter anden gang tror jeg faktisk det var væk. Der er heller ingen angst for angsten længere. Der er én bro jeg aldrig kommer over, den ligger i USA. Det fokuserer jeg meget på, men det er vist bare stædighed.

Det har er lidt underligt, for jeg tror stadig ikke på det! Men min angst er væk. Og jeg har aldrig gjort det derhjemme. Det er udelukkende det arbejde vi har gjort hos Elisabeth, der har gjort forskellen.