Ingrid, 66 år

Social angst og bekymringer

Det var helt fantastisk første gang. Jeg følte mig kold og stor, og i løbet af et par minutter, begyndte der at sive varme og energi ud i kroppen. Og når det sker, forsvinder følelsen af angst, og der kommer en utrolig ro. Så kan jeg slet ikke fremkalde følelsen af angst længere.

Min sociale angst har jeg haft hele mit voksne liv. Men den forsvandt helt efter nogle gange. Når jeg oplevede at jeg egentlig helst vil blive hjemme fra et selskab, pga angst, så satte jeg mig ned og bankede det væk. Så kom der en utrolig ro, og angsten forsvandt. Min angst styrede mig, og havde styret hele mit liv. Jeg gjorde det alligevel, alle de ting jeg var angst for, tvang mig selv ud i det, men der var altid masser af angst. Både angst for ansgten og angst hele vejen under begivenheden.

Nu kan jeg banke mig selv til den varme følelse – og så er der ingen angst.