Line, 39 år

Da jeg kontaktede Elisabeth var jeg meget fortvivlet over at min gamle angst var blusset op på ny. Jeg befandt mig i en svær og ny situation i forbindelse med mit job og pludselig kunne jeg ikke engang sidde i frokoststuen uden at få angstsymptomer. Jeg har gennem hele mit voksenliv lidt af, hvad jeg selv mener, er social angst, som bl.a. har givet mig, angst for at rødme, og et lavt selvværd.
Jeg kunne og ville ikke leve i dette angsthelvede mere, og gik på nettet for at søge hjælp. Jeg overvejede meget at få en operation som kan fjerne den mekanisme der gør at man rødmer, men synes det ville være at gå rigtig langt. Samtidig er jeg også af den overbevisning at det ikke ville fjerne min angst, men bare symptomet.

Da jeg kom til Elisabeth første gang følte jeg mig meget sårbar og nøgen, men jeg oplevede at der var plads til at komme af med al min sorg over min situation.

De første gange var jeg meget skeptisk, for jeg mærkede ikke nogen øjeblikkelig virkning, snarer en form for frustration og angst for at dette heller ikke skulle virke.

Efter 3-4 gang begyndte det at vende for mig, og jeg oplevede at jeg ikke længere havde angst i situationer som jeg før ville have haft. Jeg arbejdede også meget med teknikken TFT hjemme med at banke følelserne væk og det har givet resultater.

Jeg har det nu meget bedre og føler mig stærkere end nogensinde. Der er stadig en rest tilbage af min angst, så jeg arbejder videre, men nu har jeg et redskab og det betyder alt. Jeg kan på det varmeste anbefale Elisabeth Aarup.