Martin, 46 år

Depression og dødsangst

Jeg sad og søgte på nettet omkring dødsangst, og stødte på Elisabeths behandlinger. Jeg synes sgu det lød som noget underligt noget, men jeg ville jo gerne have det godt. Medicinen jeg fik virkede ikke, og jeg synes jeg fik det værre. Psykolog havde jeg været hos nogle gange, men det synes jeg heller ikke virkede. Jeg kunne næsten ikke køre bil længere, og det gør jeg meget på mit arbejde, så det gik bare ikke. Noget måtte jeg gøre. Jeg så klippet af ham håndværkeren, og tænkte at jeg ville prøve det. Jeg tror nok, det var dødsangst eller sådan noget, men jeg blev osse mere og mere depressiv, det sagde min læge i hvert fald. At jeg viste tegn på depression. Det havde jeg bare overhovedet ikke lyst til. Og tankerne omkring døden fyldte alt for meget i det daglige, på arbejde og sådan. Det havde sikkert noget at gøre med at min mor var død for nogle år siden. Der startede det, tror jeg. Så jeg var meget skeptisk og synes også det var meget hokus pokus. Men det virkede sgu! Efter et par gange havde jeg det fint, og var faktisk helt ude af min dødsangst og osse min tristhed. Det havde jeg alligevel ikke regnet med.