Martin, 46 år

Dødsangst og sygdomsangst

"For et par år siden døde min mor af kræft. Jeg ved ikke om det var det der startede det. Jeg begyndte at få det skidt, fik hjertebanken, kvalme, svimmelhed, når jeg kørte. Det gør jeg jo meget pga mit arbejde. Min læge fortalte mig and et var angst. Det havde jeg lidt svært ved at forholde mig til, for jeg er jo ikke bange for noget på den måde. Men jeg synes det ble værre og værre, og hæmmede mig også i dagligdagsting. Specielt mit humør. Blev lidt sort. Måske depressiv. Jeg begyndte i hvertfald at tænke meget over døden. Hvornår jeg skulle dø, hvordan, hvor pludseligt det kunne ske, begyndte at føle mig enormt udsat og sårbar. Det var ekstremt ubehageligt. Samtidig blev jeg trist. Livet var kort. Så læste jeg om Elisabeth, og synes det lød meget professionelt. Det tiltalte mig at behandlingstiden var så kort.

Egentlig troede jeg slet ikke på det, det var noget meget underligt noget, men hun lød sød i telefonen. Jeg synes stadig det var meget underligt, og var endnu mere skeptisk efter første session. Men det virkede. Jeg kunne mærke at mine symptomer blev mindre efter første gang og mit humør bedre. Mine angsttanker var heller ikke så stærke. Efter anden eller tredie gang var det faktisk helt væk. Jo, det er lidt vildt. Men Jeg ved stadig ikke om jeg tror på det."