Poul Erik, 49 år

Poul Erik på 49 var angst for at køre på motorvej

Jeg har i mange år lidt af panikangst og fuldstændigt irrationelle angstanfald, der kommer ud af det blå. Så har jeg svært ved at køre på motorveje og det har jeg ikke gjort i årevis. Men nu er mine børn begyndt at lægge mærke til det, og vil ikke have at de skal arve min angst. Jeg er ikke så meget til psykologer og lange forløb, hvor jeg skal snakke om hele min barndom, så da jeg læste om Elisabeth, tænkte jeg at det lød lovende. Selvom det også var mange penge.

Jeg blev meget træt og afslappet under seancerne. Men mine angstfølelser blev bedre og mindre, det blev de allerede efter første gang. Jeg var osse flittig til at bruge det derhjemme, når jeg fik angst (og mine børn ikke så det). Det virkede. Mine angstanfald forsvandt faktisk efter kort tid, et par gange. Min angst for at køre på motorveje blev gradvist bedre, og nu tror jeg faktisk osse at den er væk. I hvert fald fylder den ikke så meget længere og slet ikke på samme måde. Måske en smule angst for angsten. Eller osse er det helt væk, og så er bare de gamle tanker der er tilbage. Jeg har været meget glad for forløbet.